Sct. Albani DUK

Ved Sct. Albani Kirke har vi en DUK lokalforening for børne- og ungdomsarbejde "Sct. Albani DUK", som består af mange forskellige grupper, der er tilpasset forskellige alderstrin og interesser:

  • Førstekommunikanter
  • Firmander
  • Ministranter
  • Ungdomsgruppe - efter firmelse op til 30 år
  • Børnegruppen fra 4 år til 11 år med forældrene

 

Formål: At styrke fællesskab med Gud og med hinanden.

Det er biskoppens udtrykkelige ønske, at alle børn og unge skal være medlemmer af DUK og derved støtte det lokale børne- og ungdomsarbejde. 

For at blive medlem af Sct. Albani DUK skal du gå ind på DUKs hjemmeside og tilmelde dig som DUK-medlem eller fornye dit DUK-medlemskab. Du skal huske at tilmelde dig som DUK-medlem i Odense. Hjemmesiden er:   www.duk.dk

DUK-medlemskab koser 100 kr. og man skal fornye sit medlemskab til DUK hvert år. Når du tilmelder dig som DUK-medlem, så støtter du samtidigt også Sct. Albani DUK, både som medlem men også økonomisk til alle deres aktiviteter. Alle DUK-medlemmer får automatisk blade fra DUK og man kan deltage i DUKs weekender og Øm-lejre arrangeret af DUKs landsorganisation. 

Man kan også støtte lokalforeningen ved at overføre anonymt på Sct. Albani DUKs konto: 

Reg. nr. 1551, kontonr. 9011182965       Her må du gerne skrive i tekst: "Støtte til Sct. Albani DUK"

Sct. Albani DUKs formand: 

My Linh Ta

Mobil: 53 55 08 56

Mail: mylinh@live.dk

Sct. Albani DUKs bestyrelse

Sct. Albani DUK har en bestyrelse af frivillige kræfter, som varetager og planlægger katolsk børne- og ungdomsarbejde i sognet. 

Både lokale og nationale arrangementer bliver slået op på opslagstavlen i kirkens indgang og på Sct. Albani DUKs facebook:    https://www.facebook.com/SctAlbaniDuk/

Har du spørgsmål eller forslag til bestyrelsen eller er nysgerrig omkring børne- og ungdomsarbejdet, er du velkommen til at kontakte Sct. Albani DUKs formand, My Linh.