Nyheder

Søg på siden

Sct. Albani DUK

Kære allesammen

Med stor glæde vil jeg fortælle jer, at bogen "Guds frelse og Guds barmhjertighed" er allerede trykt og kommet til Odense sammen med 16 baner med mosaikken. Det er kun begyndelsen! Dansk version er færdig , men vi skal arbejde hård, for at oversætte det til andre sprog og samle midler for at betale det.

For første gang vil de unge komme til verdens Ungdoms dage med noget konkret evangelisering, som de selv har været med at udføre. Mosaikken blev nemlig lavet af børn og unge i Odense i 2003.

Nu er der tid til at gå videre med den og føre budskabet om frelsen til andre.

Sct. Albani DUK med sr. Teresa arrangerer et åbent hus på skolen fra d. 14. maj til den 17. maj med udstilling af projekt 2016 og udstilling af Maria Immaculata Søstrene Orden i forbindelse af konsekreret år. Der bliver også udstillet foto album fra 1978 fra Sct. Albani DUK og Sct. Albani Skoles aktiviteter.

Der er mange, der kan genkende sig selv eller andre. Alle billeder er til frit valg og man kan bidrage til projekt 2016 til Verdens Ungdoms dage., som jeg er i gang med. Mere kan man får at vide , når I kommer til Udstilling. I er meget velkomne til at spørge.

Jeg beder jer fortælle om det til andre, sprede rygtet om det eller sende besked via facebook, mail mm, så mange kan komme til denne udstilling. Det betyder meget for mig. Jeg håber, at mange vil være interesseret at kigge forbi og bakke projektet op.

Bogen og bannerne skal oversættes til mange sprog: engelsk, tysk, spansk, italiensk, polsk, russisk, fransk og vietnamesisk.

Mange tak på forhånd. Se plakaten og hjælp gerne at formidle dette budskab. Det er den sidste udstilling i Odense før Maria Immaculata Søstrene flytter herfra til sommer. De dejlige minder kan vi opfriske og bevare ved gensyn af fotoalbum.

På glædelig gensyn og en hjertelig hilsen sr. Teresa

Det sker...

Lørdag den 4. maj kl. 13.00: Barnedåb. Kl. 10-13 øver de kommende 1. kommunikanter i kirken. Kl. 1...

Hits: 248

Det sker...

Søndag den 7. april Sct. Albani DUKs fasteindsamling: Efter...

Hits: 272
Sct. Albani Kirke Odense
Adelgade 1
5000 Odense

Sct. Albani Menighed er et af landets største katolske sogne med ca. 2.700 medlemmer og med et internationalt præg.